tiistai 18. lokakuuta 2011

Toinen kurssipäivä lopuillaan

Näin toisen kurssipäivän viimeisellä tunnilla on hyvä pysähtyä pohtimaan mitä lähiopetuksesta jäi käteen.

Ainakin opin perustamaan oman blogin ja käyttämään sitä hyväkseni oppimispäiväkirjan tekemiseen. Kommentoin myös muiden blogeja ensimmäistä kertaa elämässäni. Vielä kun keksisin, miten kommentoimistani postauksista mahdollisesti versovia jatkokeskusteluja pystyisi seuraamaan ilman, että käy myöhemmin näissä blogeissa selaamassa vanhoja kommenttiketjuja.

Bloggailun lisäksi en vielä oppinut muuta uutta. Loppu tiedonhankinta aiheesta taitaa jäädä itseopiskelun ja vertaisoppimisen varaan. Kurssin aihe olisi kyllä riittävän laaja ja kiinnostava pidempäänkin lähiopetusjaksoon. Seuraavalla intensiiviviikolla nelipäiväisenä?

2 kommenttia:

  1. Samaa mietin minä, olisi kätevää jos jostain saisi tietää miten kommentoimani keskustelu jatkuu ilman että käy erikseen tarkistamassa.

    Tosiaan aihepiirissä olisi varmasti ainesta pidempäänkin lähiopetusjaksoon.

    VastaaPoista
  2. Kommentit tulevat blogin pitäjän sähköpostiin mutta ei kommentoijalle.

    Someen tutustumisvinkkejä on luvassa lisää vaikka läpiopetusta ei olekaan tähän hätään enempää. Kyllä sosiaalisessa mediassa riittäsi koko periodin ajaksi niin opiskeltavaa kuin opettavaakin. Kannattaa edelleenkin aktiivisesti seurata toisten blogeja koska niistä löytyy hyviä vinkkejä someen tutustumiseen.

    VastaaPoista